Convini

”Våra medarbetare ger betyget 9,2 av 10 till sitt nya kontor”

Marie Manner, Convini

När det snabbväxande Convini blev för trångbodda i sitt gamla kontor och letade nytt bad de sina medarbetare rangordna vad som var viktigast för dem. På första plats kom läget. Företaget, som förser arbetsplatser med mat, dryck och kaffe i smarta obemannade butiker, var rotat i Solna och ville stanna i närheten. Andra viktiga prioriteringar var bra kommunikationer, gott om parkering, naturnära omgivningar, träningsmöjligheter i närheten och bra serviceutbud. Plus en ljus och fräsch lokal som kunde anpassas till deras önskemål. Gate:01 var en perfekt match som prickade in samtliga behov, så valet var givet. I juni 2023 flyttade 60 medarbetare in i sitt nya kontor och showroom på gatuplan. Och helheten – lokalerna, kringservicen, läget och allt annat – gör att de trivs fantastiskt bra, säger Marie Manner, marknadschef på Convini. Att trivseln är på topp visar inte minst att personalen gett sitt nya kontor betyget 9,2 av 10.

För att skapa en riktigt attraktiv arbetsplats har Convini gjort stora förändringar i planlösningen. Inredningen och känslan i lokalerna är nu helt i linje med varumärket och de har verkligen lyckats att utforma sitt drömkontor. Det öppna kontorslandskapet har såväl egna mötesrum som matsal, men framför allt ett stort, ljust och inbjudande showroom – verksamhetens hjärta. Här visar Convini upp sina smarta butiks- och kaffelösningar h tillsammans med en stor kaffebar där de bland annat utbildar sina baristor. 
”Vi har verkligen fått till en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra kunder och besökare. Ett kul kvitto på det fick vi av en extern gäst nyligen som nominerade oss till utmärkelsen av Sveriges snyggaste kontor inför nästa år”, berättar Marie. Hennes personliga Gate:01-favoriter är det välutrustade gymmet och de vackra omgivningarna med både Brunnsviken och Hagaparken runt knuten. Där tar hon ofta promenader – gärna tillsammans med kollegor för inspirerande walk and talks.