Meeting:Labs

ETT BÄTTRE SÄTT ATT MÖTAS.

Storslagna visioner. Vardagliga beslut. Ett möte kan ha många syften. Vara fysiskt eller digitalt. Litet eller stort. Men oavsett behov ger Gate:01:s toppmoderna konferensanläggning Meeting:Labs er alla möjligheter till lysande möten. Och lite till. Utan att ni behöver lämna huset.

Låna toppmoderna mötesrum när ni behöver.

Ska du planera höstens marknadsplan med närmaste kollegan? Eller ha den årliga bolagsstämman med era aktieägare? Välkommen till Meeting:Labs! På 570 kvadratmeter finns sju topputrustade och flexibla mötesrum för alla behov. Fria att låna för våra hyresgäster! Möts i alltifrån trivsamma rum för sex personer till en maffig hörsal med plats för 150 deltagare.

Att låna mötesrum när ni behöver är smart. När ni slipper ha egna konferenslokaler (som ofta står tomma) sparar ni värdefull kontorsyta – och en hel del pengar. I Meeting:Labs kan ni ha 100% fokus på själva mötet. Allt runtomkring tar vi hand om.

Konferensanläggning 2.0

Meeting:Labs är ingen vanlig konferensanläggning. Det är möten 2.0. All Inclusive. En plats som skapar inspirerande och effektiva möten mellan människor. I alltifrån inredning till möbleringslösningar har vi siktat mot stjärnorna. Och givetvis har vi hypermodern teknik. Med stora skärmar, skarpa kameror och smarta mikrofoner går det finfint att bjuda in både kollegor i Norrköping, kunder i Nice och leverantörer i New York.

Är ni många som ska delta på plats? Eller behöver ni dela upp er för diskussioner eller övningar i mindre grupper? Inga problem. Hyr flera rum tillsammans och dela upp er när det behövs. Vissa rum kan även slås ihop så att fler kan delta. 100% flexibelt.

Tillgång till Meeting:Labs ingår i husets servicepaket och du bokar enkelt via receptionen. Självklart står vi även till tjänst med allt du behöver för det perfekta mötet. Vi kan bland annat ordna fika, frukost och lunch. All inclusive, som sagt.

Mixa möjligheterna för att maxa mötena

Varför nöja er med bara ett vanligt möte när ni kan kombinera Meeting:Labs med Gate:01:s andra fantastiska möjligheter? Börja morgonen med en härlig yoga innan förmiddagens workshop. Njut sedan av lunchen på bryggan innan ni slår er ner i hörsalen för eftermiddagens föreläsning. När kunskapsdepåerna är påfyllda kan ni koppla av en stund i någon av våra lounger innan ni blir upphämtade av båten som tar er till skärgårdsrestaurangen. Möte med extra allt, minst sagt. Och Gate:01, Sveriges bästa konferens-, mötes- och eventanläggning, gör det möjligt.

Stockholms klimatsmartaste möten?

Samtidigt som Meeting:Labs ger mesta möjliga energi till era möten gör anläggningen av med minsta möjliga energi. En oslagbar kombination, eller hur? Precis som i resten av huset strävar vi efter att göra vår mötesanläggning så hållbar och miljövänlig det bara går. Nu och i framtiden. Och självklart har mötesrummen fått sina namn efter klimatsmarta energikällor.

Fusion

26 personer, 3 skärmar

Klicka för rumsbeskrivning

Water

24 personer, 1 skärm

Klicka för rumsbeskrivning

Wave

24 personer, 1 skärm

Klicka för rumsbeskrivning

Water + Wave

48 personer, 2 skärmar

Klicka för rumsbeskrivning

Solar

8 personer, 1 skärm

Klicka för rumsbeskrivning

Wind

10 personer, 1 skärm

Klicka för rumsbeskrivning

Geo

18 personer, 2 skärmar

Klicka för rumsbeskrivning

Bio

148 personer, 1 skärm

Klicka för rumsbeskrivning

Ready to rock?