Wellness

En riktig wellness-oas

På Gate:01 har vi fokuserat hårt på att skapa en fantastisk arbetsmiljö. Här finns alla förutsättningar för att både företag och medarbetare ska växa och må bra.

Balans och harmoni

På Gate:01 tycker vi att det är väldigt viktigt med balans i livet. Det är därför vi har fyllt huset med så många funktioner som möjligt för att underlätta vardagspusslet. Här finns till exempel en Instabox, så att du få snabb leverans av ditt paket med barnens medicin direkt till jobbet istället för att stå i kö hos ett ombud efter arbetet. Du kan få bilen tvättad och städad i garaget medan du jobbar. Du kan klippa dig hos vår prisvinnande frisör i gatan. Och det finns massor av träningsmöjligheter och olika grupp-pass varje dag i huset, så att du inte behöver kämpa med att hinna i väg och träna efter jobbet.

Lätt att röra sig

Eftersom träning gör bra medarbetare så mycket bättre, så har vi inte sparat på krutet när det gäller träningsmöjligheter i Gate:01. Här finns en egen stor sporthall och ett topp-modernt gym från Technogym. Vi har en yogastudio och ett stort BikeLab, som är ett cykelgarage deluxe med både högtryckstvätt och meckbord. Det finns cykelomklädningsrum med tvättmaskin, tumlare och torkrum. Självklart finns det även personliga tränare på plats och olika grupptränings-klasser varje dag. Vi har en topprustad tennisbana precis intill herrgården och en ny padelbana inomhus. Precis utanför dörren till Gate:01 ligger vackra Hagaparken. Här kan man springa, cykla eller ta ett syrefyllt walk-and-talk möte. Det finns också cyklar, kanoter, kajaker och SUPar för utlåning om du vill ta en tur på Brunnsviken.

Egen padelbana på kontoret

Nu har vi invigt vår egen padelbana inomhus här på Gate:01. Banan är öppen sju dagar i veckan från morgon till kväll. Kanske vill du spela med några kollegor på lunchen, för att sedan ta en match med några kompisar på helgen. Eller varför inte bjuda in några viktiga kunder på ett event? Somliga i affärsvärlden hävdar ju att det numera är på padelbanan affärerna görs upp. Vad vet vi? Bara att det är förbaskat kul att ha en egen bana på kontoret. Let’s play shall we?

Först i Sverige med Fitwel!

Gate:01 var det första kontorshuset i Sverige som blev Fitwel-certifierat. Tack vare att vi har samlat så många funktioner under ett och samma tak, de många olika möjligheterna att ta sig hit och den natursköna omgivningen levde Frösundavik upp till certifieringens hårda kravlista. Ett tydligt bevis på att det verkligen finns alla möjligheter för både företag och medarbetare att må bra här. Läs mer här

3D-rendering som visar det utegym vi vill bygga vid Brunnsviken nedanför Gate:01